Tussenpersonen

Scope 12 melding

We zijn druk bezig met het implementeren van Scope 12 inspecties. Heeft u daar vragen over neem dan gerust even contact op met uw adviseur!

Net als wij van Inspectieland vind u als tussenpersoon of assurantie-adviseur het belangrijk dat uw zakelijke klant in een veilige omgeving werkt. Wel zo'n fijn idee toch?!

Maar we hebben ook vaak een ondankbaar beroep; veelal worden verzekeringen (en de bijbehorende inspecties) een 'noodzakelijk kwaad' genoemd en willen klanten daar liever niet al te veel aandacht aan besteden. Daarvoor vertrouwen ze op hun tussenpersoon.

Ook wij snappen dat niet elke klant op een periodieke inspectie vanuit de verzekeraar zit te wachten. En dat zowel uw klanten als uzelf wellicht een hoop vragen hebben over de SCIOS Scope inspecties. Daarom helpt Inspectieland u graag op weg door het niet alleen makkelijker te maken voor uw klanten maar ook voor u als adviseur.

Vraagbaak

Zo kunt u technische vragen over inspecties bijvoorbeeld doorsturen naar een speciaal email adres of telefoonnummer. Eén van onze inspectie adviseurs zal uw vraag dan onafhankelijk proberen te beantwoorden.

U kunt uw klanten ook rechtstreeks doorverwijzen naar inspectieland wanneer zij een periodieke inspectie nodig hebben. We bieden uw klanten zelfs een flinke korting op onze normale prijzen, net als we bij grote collectieve acties zouden doen. Dit kan zelfs helemaal geautomatiseerd via een eigen verwijspagina of door integratie van onze prijscalculator op uw eigen website.

Online presentatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek meer in de online presentatie "SCIOS Scope 10 voor tussenpersonen".

Klik hier om de presentatie te openen

Samenwerken?

Daar wij dezelfde doelen nastreven (een veilige werkomgeving voor uw klanten) komen we graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Vul onderstaand formulier in of bel direct naar onze relatiemanager op nummer 088-1420404.

inspectieland_logo_web_slogan_trans

Inspectieland en haar partners zorgen voor een veilige omgeving in heel Nederland.

Met gecertificeerde inspecteurs voeren we oa. keuringen conform NEN en SCIOS uit teneinde ongevallen en schades te voorkomen.

logo_NEN
INSPECTIES
CONTACT
Adres
Druivenstraat 33
4816KB Breda
Telefoon
+31 88 1420 400
E-mail
info@inspectieland.nl
Chat
Klik hier
Scroll naar top