Parkmanagement

Veel industrie- en bedrijventerreinen gaan over op park management. Dit is een actief beheer van een terrein om de kwaliteit en veiligheid te verbeteren. En daarbij wordt natuurlijk ook gekeken naar brand risico. Helaas blijft een uitslaande brand vaak niet beperkt tot één pand maar kunnen ook de nabijgelegen panden schade oplopen.

Inspectieland streeft er naar een zo veilige mogelijke werkomgeving te creëren voor iedereen in Nederland. Op dat gebied werken wij heel graag samen met park managers en ondernemersverenigingen.

Korting

Uiteraard bieden we de deelnemende bedrijven een aantrekkelijke korting op onze inspecties. Op een bedrijventerrein met meerdere inspectie locaties kunnen wij efficiënt plannen. Die kostenbesparing delen we graag met de leden van de vereniging, stichting of het park management.

Maar we gaan nog verder!

Park management is pro-actief beheren. Inspectieland zou ook graag zien dat er op het gebied van brandpreventie wat meer pro-actief gehandeld wordt. Daarom delen wij graag onze kennis en ervaring met de aangesloten bedrijven, bijvoorbeeld tijdens een workshop, symposium, bijeenkomst of training over NEN3140 en/of SCOPE 10.

Onze inspecteurs en adviseurs komen graag langs om wat meer ondernemers bewust te maken van de gevaren van elektrotechnische installaties. Natuurlijk hebben we ook praktische tips om het risico te beperken maar vaak blijkt dat alleen de bewustwording al een grote bijdrage levert aan de veiligheid. Niemand denkt natuurlijk aan een brand of bedrijfsongeval totdat het een keer gebeurt. En helaas gebeurt dat nog vrij regelmatig…

Samenwerken?

Wilt u als park management, bedrijventerrein of ondernemersvereniging samen werken aan een veiligere omgeving? (En korting kunnen bedingen voor uw leden 😉 ), vul dan onderstaand formulier in of neem rechtstreeks contact op met onze relatiemanager (088-1420400)

inspectieland_logo_web_slogan_trans

Inspectieland en haar partners zorgen voor een veilige omgeving in heel Nederland.

Met gecertificeerde inspecteurs voeren we oa. keuringen conform NEN en SCIOS uit teneinde ongevallen en schades te voorkomen.

logo_NEN
INSPECTIES
CONTACT
Adres
Druivenstraat 33
4816KB Breda
Telefoon
+31 88 1420 400
E-mail
info@inspectieland.nl
Chat
Klik hier
Scroll naar top